Inte mycket till uppdatering

nej, det blir ju inte det. Har så mycket annat för mig!
 
I helgen var vi iallafall hemma hos mamma o pappa en sväng. stannade såklart på skara ridsport isådär en timme. Jag köpte mig en uppsättning bruna "läder"strykkappor klädda med "fårskinn" till Feelia. Moonlight ick inget för de hadde inte bettet i hennes storlek.
 
Väl hemma hände det inte så mycket.Bror kom dit o vi åt kräftor. på lördagen blev det en tur i svampskogen o en sväng ut på mossen innan vi åkte hem på eftermiddagen, jag jobbar ju på söndagarna.
 
 
 
Första veckan i skolan har gått bra. Kan bero på att jag inte börjat räkna på de svårare övningarnaa än, men det känns bra ändå. har föreläsning mellan 13 och 15 varje dag o hjälp vad mycket de går igenom på en sådan!! är nervös över att jag har missat en massa viktig info nu när jag var borta i fredags.
 
Utöver det har vi lab 8-12 en eller två dgr i veckan och räknestuga 10-12 en eller två dagar. Och labbarna är det skriftlig inlämning av laborationsrapport på allihopa!!!
 
Jag är ialllafall sällan hemma senare än halv fem (16:21 stannar bussen utannför mig) även om skoldagen inte slutar riktigt där!!
 
prioriteringen i höst kommer iallafall se ut på följande sätt:
 
1:Skola
 
2: Feelia
 
3: Jobb
 
För nu jäklar ska inte hästen få falla i glömska igen! Min lilla skrutta börjar bli riktigt fin så nu ska det inte gå till spillo!
 
RSS 2.0