Semester!!

Inledde semestern med en  grymt skitig häst!! Hon hade verkligen gnuggat in sig från topp till tå!! Det tog en evig tid att få henne ren, men oj så groomad och fin hon blev lilla skruttan <3
När hon väl var brun istället för grå bar det av på en 2 timmar lång och härlig ridtur. Mycket skritt, en hel del klättring och lite trav och galopp. Inget regn och en hel del solsken! Fast idag blev en sån där dag där det känns som att solen skiner även om det skulle ösregna.
 
Nu återstår det bara att se vad semestern har att ge, om jag får bestämma kommer den att bli grym!

Effektiviteten håller i sig

Kan man väl faktiskt säga. Igår hade jag 2 privatlektioner efter jobbet och efter det åkte jag och red. Även om det var ett ridpass vi kunde klarat oss utan. Jag var aldeless för trött o stressad o ställde för höga krav för snabbt. Blev mest en dragkamp och jag tycker lite synd om lilla Feelia såhär i efterhand.
Idag blev det uteritt istället :) Regnade lite men det var varmt o skönt så det gjorde inget!
 
Har tillochmed lagat mat såhär på kvällskvisten - Lax, förskpotatis och röra med stenbitsrom. Måste ju lyxa till det när man är ensam hemma såhär på en fredag!!
I morgon är det sista ridlägerdagen, sen är jag ledig! Frågan är ju då vad man ska hitta på imorgon kväll för att fira detta?
 
Och icke att förglömma: På sändag kommer Snannapanna!! Och Alfons är med såklart!! Hoppas på fint väder på måndag så vi kan åka ut till havet o sola o plocka musslor. Och så ska hon hoppa Feelia lite på kvällen.
 
 
 
 
 

Effektiv

Japp. Idag har jag vart sådär duktig som man borde vara varje dag.
Jobbat till 17:30, hem till stallet för att plocka in alla 17 hästarna, mocka, fixa, borstat skitighäst vilket tog sin lilla tid, ridit nästan en timme, sopat stallgång + sadelkammare (med hjälp).
 
Hem, pratat med Sannapanna <3, gjort pastasallad, betalat räkningar, fixat csn-grejer.
Nu är klockan 23:30 och jag är trött, så nu håller vi tummarna för att jag kan somna!!
 
Fick ettpar ridstrumpor i avslutningspressent av några barn idag. Tror de såg att jag hade hål i mins strumpor igår;) men men, det var HV polo strumpor så jag e nöjd. Inte riktigt nöjd med färgen dock.
 
Inte bara jag som är trött på morgnarna!
Russin tycker också att det där med ridläger är lite ansträngande..

Tredje dagen. Äntligen har jag fått lite ordning och reda på kidsen!!
 
 
Feelia gick bra idag. skulle rida över bom på böjt spår så slängde på gramanen ifall hon skulle bli sådär stark. Men det var hon inte  så den plocka jag av nästan direkt. Hon gick jättefint över i alla tre gångarterna. Red på åttvolt i galoppen och hon böt fint över bommen varje gång. Väldigt stel dock när det kom till öppnorna i högervarv.
Nästa pass blir det nog att slänga upp bomen på sockerbitarna, det ni!!

Trött??

Ja, det borde jag vara! Eller det har jag varit hela dagen. Höll på o somna i duschen nyss, men nu när huvudet väl är lagt på kudden så är tröttheten som bortblåst. Ändå känner jag hur det värker i hela kroppen.
men istället för att utsöndra hormonet melatonin så jag blir trött håller min hjärna på med annat. Den funderar, analyserar och vrider o vänder. Snart borde tankarna vara lika ihopsnurrade som en full tvättmaskin benlindor som tvättats och tumlats!
 
Sov dåligt inatt också. somnade bra på soffan, men när jag skulle lägga mig i sängen istället blev jag klarvaken. Sen snurrade jag mest fram o tillbaka; För varmt, för kallt, kudden knölig osv.
 
Jaja, idag har jag iallafall haft en bra dag. Fint väder och snälla barn och hästar!! Njöt av en nästan 2 timmar lång uteritt på förmiddagen, Höll på att vaggas till söms på den sävliga PREvallaken(stavning??)
När jag blir stor ska jag också ha en stor gård med en egen sjö mitt upp i allt!!
 
 
 
I trollskogen!!
 
Näe, nu ska jag försöka sova!!

Over and out

Sådär skönt trött

Ja, det kan man väl påstå att jag är idag.
Nu sitter jag o äter svampbobkakor o dricker trocadero från gårdagen.
Jobbat 9-17 i ösregn... Tur man har ridhus för det var inte uppehåll en enda stund under dagen. Men men, ungarna var glada för det. Ett väldegt lugnt o sansat gäng må ja säga!
 
Efter jobbet bar det av till stallet. Där står ja på gången o borstar på hästen så säger det "splatt" i golvet brevid mig. En liiiiten svalunge har trillat ur boet!! Vi försökte lägga tillbaka den i boet, men när stegen väl var framsläpad och uppkrånglad insåg vi att det var väldigt högt upp till nocken och stegen var väldigt svajig. Så; vi hämtade katten istället ;)
 
Eftersom det faktiskt var lite uppehåll under kvällen så blev det uteritt på schemat. O idag gick det undan. Herregud, det är livsfarligt att vara ute med ponnyryttare!! Feelia var ganska stark i första galoppen, och låg på en hel del, men i andra galoppen var hon först. Då ligger hon inte på alls på samma sätt, fast stanna, vad är det? Hihi, höll på o preja ner en stackars tant i diket som ploppade upp bakom en krök. De gick lixom inte o stanna o bakom mig dundrade två ponnyer för fulla muggar. Stackars tanten måste ha fått en hjärtinfarkt!!
 
Det var väldigt blött på vägen så ja gjorde mig beredd på att hon skulle hoppa över varje stråk där vattnet täckte hela vägen, men nej då, hon plöjde rakt igenom. Är man uppfödd i fälttävlansstall så är man tyckte Feelia och gick i sin mors fotspår som fälttävlanshäst istället för sin fars hoppspår. (klart man kan dundra igenom en stor vattenpöl på okänt djup, men trava över en bom går INTE) knäpphäst, men trots dryga två år med min Feelia så fortsätter jag att tycka mer  o mer om henne för varje dag som går <3 Min lilla pärla!!
 
Så, det blev ett gott slut på en annars ganska värdelös dag. Som alltid när man avslutar dagen med stallet!
 
I morgon blir det mera jobb. Och jag hatar att gå upp tidigt på morgnarna!!
 
 
 
over and out!

Regn och rusk

Det fick bli ridhuset idag.
Körde samma matchande outfit som sist vi dressyrmuppade, men det gick inte riktigt lika bra idag. Tänka sig, ridningen sitter visst inte i utrustningen trots allt ;)
 
La in mkt galopp under "uppvärmningen" så hon skulle komma igång riktigt i hela kroppen, och få upp flåset lite. Mycket skrittpauser, men hon orkade ändå inte samla sig speciellt i galopparbetet senare under passet. Är nog bättre att rida mkt lösgörande i början istället, som jag brukar, så man får flera korta pass med bra samling istället för att hon blir trött o jag blir sittandes o dra i henne.
Öppnorna i traven blev iallafall jättefina, och tack vare mycket hinder framme i ridhuset fick vi även till fina 10metersvolter. De blir ju gärna vääääldigt oregelbundna annars. Men som sagt, hon orkar inte riktigt samla sig.
 
Red på ett "nygammalt" bett idag. Ett tredelat med fasta ringar. Känndes inte riktigt lika bra som det vanliga tredelade, hon "hänger sig" lite på kanterna känns det som. Nästan som där man rider på det odelade med fasta ringar. På det vanliga är hon lättare att få mer lösgjord i nacken. Och så är det liite för långt också tycker jag.
 
Jobbade en del med formen ute i skogen igår med. Oj så hon pustar i uppförsbackarna när hon måste skjuta på och trampa inunder sig samtidigt. Bättre styrketräning finns inte och jag känner verkligen när hon blir någorlunda rakriktad och skjuter på jämt med bakbenen. Mer klättring på schemat helt enkelt!!!
 
Nu blir det svampbobkakor, trocadero och TV-tittande för att vänta in John Blund. Imorgon vankas det jobb!
 
 
over and out!

Åter på västkusten

Ja, men visst är det så.
 
Midsommarafton spenderade jag först hemma hos mor o far. Käka färskpotatis osv på lunchen och efter det bar det av till svartå för att träffa Sajjan. Var väl en sådär 3 år sedan sist så det var väldigt skoj!!
 
På eftermiddagen skjutsade jag omkring en del på bror, som förövrigt lärde mig sladda på grusvägarna :) whitetrashvarning, men kul var det!!
 
Sedan blev det grillning till kvällen, mera skjutsande på bror o hans polare o efter det bar det av in till Malin o Glenn. Där hade vi det galet kul, gamla barndomsgänget samlat kan ju inte bli bättre. Och så är ju Glennyboy ett stycke för sig. Skrattmusklerna får man ju verkligen använda i hans o Malins närhet iallafall. Love you Mallan, och Nej jag tänker inte göra high five med den handen <3
 
Lördagen då. Sov länge gick upp o sov lite till på soffan. Råkade öromnärka bror när jag klippte honom, stog visst med tankarna på annat håll (ovanligt). men det blev bara ett litet jack som tur var :)
Efter det for vi ner till farmor som hade bakat sin dundergoda äppelkaka. Middagen räddad!! Efter det styrde jag "POO" (min bil alltså) ner mot götet igen.Det blev minst sagt en spännande resa; ena stunden var det torrt på vägarna och nästa var det sånt skyfall att man inte kunde se vägen framför sig. Det blev även stopp en stund mellan alingsås o foda. 
 
Väl hemma lyckades jag tajma en uteritt mellan regnskurarna. Feelia var glad o frammåt som vanligt, och det kändes väldigt bra att vara hemma i sadeln igen.
 
Och kvällen har jag spenderat i soffan med lite godis o Twilight!! Det var länge sedan jag såg den sist och jag måste erkänna att jag faktiskt hittade en del brister som jag inte tänkt på förut... men men, jag får väl trösta mig med att de inte hade så stor budget när de gjorde första filmen!!
 

Här kommer iallafall en utav mina favoritscener ur första filmen, väldigt fin:

Ändrade planer

Ja, då jag redan nu börjar få lite söndagsnoja över hur jag ska hinna med allt innan abetsveckan så får det bli hemgång redan på lördag... Lite tråkigt, men jag kan ju åka upp igen när jag vill i sommar. 
Kör nog på strategin att laga så många matlådor som möjligt under söndagen så slipper jag laga mat under veckan sen ;)
Och så hinner jag med hästen själv o slipper köpa mockning imorn, samt hinner med en eventuell trännig på söndagkvällen. Det blir win win katching i plonkan med andra ord!!
 
 Även om det blir lite sent för ridning så får jag iallafall borsta lite på min lilla skrutt, och försäkra mig om att hon inte gjort sig illa någon stans. Hönsmamma, jag vet ;)
 
På dagens schema står det mera målning, sedan blir det förhoppningsvis kärt återseense med gammal vän som jag inte träffat på sådär 3-4 år.
På kvällen blir det grillning o efter det bär det av till Bästa Mallan, the one and only genom tiderna!!
Eller va säger du Mallan ;)
 
Är väldigt "duktig" på att skriva här hemma märker jag, även om det kan vara de mest orelevanta ämnena i världshistorien!!
 
 

Bästa!

Ja, jag tror min bror kan vara den bästa i världen. Han är tystlåten och säger inget i onödan, men när han väl öppnar munnen kommer det mycket kloka (och, på sitt eget sätt, väldigt fina) ord! Så exakta!
Tänkte att det kunde vara bra att dela mina tankar med en karl för o få lite annorlunda perspektiv, men det gav samma slutprodukt som jag själv kokat ihop.
 
Min aldeless egen Malin är bra bäst hon också!! 
 
Jag kan helt enkelt dra slutsatsen att de som känt mig längst verkligen känner mig, troligtsvis bättre än vad jag känner mig själv just nu. Känns skönt, då vet man att man är på rätt spår!
 
 
 
 
 
När de inte ens blir förvånade!!

Hemma

Ja, började dagen med en rejäl sovmorgon. Efter det var det målning på schemat. Blev klar med garaget och hann borsta väggarna på logen.
 
På eftermiddagen blev det lite shopping med mamma.
förövrigt har det varit kanonväder här uppe idag!!
 
 
Nu är det sommar!!

Packat och klart

Japp! reser lätt den här gången. Ska ju ändå mest jobba på går'n.
För ovanlighetens skull har jag faktiskt varit lite optimistisk och packat ner bikinin med. Med lite tur kanske solen tittar fram någon dag iallafall.

Nu sitter jag o tar igen mig lite efter att ha städat hela lägenheten samt bäddat rent i sängen, vilket faktiskt är en bedrift när man är så liten ;)

Snart bär det av till bästa medryttar'n på lite middag med jordgubbar till efterrätt o efter det blir det stallet. Sedan styr jag kosan hemmåt!!


over and out!

Min fina lilla häst!

Hon gick såå bra idag lillskruttan!!

Jag själv kände mig ganska krasslig men det försvann så fort jag kom upp i sadeln!! med lindor o schabrak som matchar, musik i högtalarna och en bra känsla i magen blir det bra helt enkelt!!

Eller så var det bara för att jag inte hade några direkta förväntningar på passet som det blev så bra.
Ska iallafall sträva efter samma känsla i morgon så jag har något att längta hem till när jag är borta!

Började passet med stora åttvolten, och var noga med att jobba loss henne i sidorna från början. Sedan red jag öppna på långsidorna med 15metersvolt i mitten, både i skritt o trav. Skänkelvikningar vid varvbytena.

I galoppen jobbade jag mest med samlingen. Hon bar sig superfint i högervarvet, red även förvänd galopp. I vänstervarvet är det värre, där orkar hon inte på samma sätt. Där blev det små volter med många fattningar istället. Som avslutning red jag några travökningar på diagonalerna, för att sedan trava henne lång och låg på åttvolten igen. La in fler skrittpauser under passet än jag brukar idag, och det verkade vara en bra taktik! 


Feelia i vintras som njuter av osteopatens behandling.

Midsommarveckan

Jaa, det börjar dra ihop sig!

Imorgon kväll bär det av till mamma o pappa. Skönt att åka på kvällen så man slipper mycket av trafiken. Tyvärr är jag genomförkyld, som vanligt! Trodde jag var på bättringsvägen, men så var tydligen inte fallet...

Idag har jag lite fix att stå i, bland annat hämta ut mina betyg och skicka in!! Måste vara enda skolan i sverige som inte skickar in betygen automatiskt...

Så vore det ju bra om jag orkar städa och tvätta lite med. Är alltid mycket skönare att komma hem till en ren och fin lägenhet!! Och så börjar ju årets tuffaste vecka på måndag med, ridlägerveckan! 6 dagar nonstop med tidiga morgnar och låånga dagar. I år får vi dessutom ingen mat serverad utan måste ha med matlåda. ofta jag lagar mat!! men men får väl försöka vara duktig den veckan iallafall, så ungarna överlever ;)

Midsommarafton kommer till största delen spenderas hemma på går'n, men ska såklart svänga förbi Mallan på kvällen. Det betyder att jag kommer vara bland folk samt vara uppe efter kl 00 TVÅ helger i rad!! Herregud, då är ju nästan hela årets sociala kvot uppfylld!! Dessutom spenderade jag nästan hela söndagkvällen i Elinors goda sällskap, med en massa "tunga" tankar om meningen med vår existens, tidigare liv, själar, parallella universum och livet efter döden. Och så en massa spök"historier" såklart!


over and out för den här gången


Likt en skakad sockerdricka!

Idag är jag glad!

Humörsvägningar?? Tjaa en aning kanske. Eller jag vet inte om det kan klassas som humörsvängningar just, mer som... hälsosvängningar??

så; kan det vara så att jag börjar återhämta mig?? Jag hoppas det!
Har ju vart väldigt håglös eller hur man nu ska uttrycka det den senaste veckan. Trött och sliten helt enkelt. Mycket snurrigheter i min lilla kropp.

Dagen har jag spenderat framför datorn och i stallet. Har äntligen kommit igång med min sommarmatte. Första kapitlet är aritmetik, typ huvudräkning alltså, och jag dör väl sådär 4 gånger i timmen så tråkigt är det. Jag har ju en räknare som kan allt det där!! men men... idag har jag kämpat med division; liggande stolen o trappan. Det går väl sådär. Efter det blev det flera välförtjänta timmar i stallet. Eftersom jag är lite hängig o har ont i halsen blev det uteritt på schemat i det härliga vädret!



Tänk det har kommit att bli den bästa medicinen, hästen och stallet...det hjälper mot allt!! Nu gäller det bara att halsen håller för 2 dagars undervisning. Men det blir väl som vanligt att jag är sjuk och har tappat rösten lagomt tills jag ska hem till mammi o pappi på tisdag.

Det ska bli så härligt! Att få komma hem till skogen, påta lite i mammas grönsaksland, plocka blommor, klippa gräset, måla huset (och garaget OCH logen... puh det blir många kvadratmeter det), ja njuta av den underbara naturen helt enkelt. Njuta av att det enda som hörs om nätterna är det avlägsna tåget på andra sidan sjön. Njuta av morkullornas knorr i skymningen och småfåglarnas sång i gryningen. Ja, ni hör ju jag blir ju lyrisk bara av att tänka på hemma!

Synd att hästen blir så knas av att vara ensam, annars hade hon kunnat åka med upp så kunde vi semestra där hela sommarn! För jag kan ju inte vara utan min skrutta i mer än några dagar <3






M och P på havet sommaren 2011


Julafton 2011
over and out

Fröken tvärtemot önskar ibland att hon var som alla andra...



Ja, men vafan!!
Tror ni dessa skräp-piller jag fått utskrivet hjälpte mig att somna eller?? Näedå!

första medikamentet jag prövade skulle göra en lugn och dosig. eller, rättare sagt det gör fler än 1 av 10 lugn och dosig... inte alla... färre än 1 av 100 blir rastlösa.... vilken kategori tror ni jag tillhörde?? somnade tillslut iallafall men det tog bra mycket längre tid än vanligt.


ringde doktor och fick annnat preparat utskrivet, som mer specifikt används som just sömnmedel... Visst jag blev trött av dom så det var helt ok, somnade bra. Men vad hände efter 3-4 timmars sömn tror ni? Jo jag vaknar för halsen som började svida under gårdagen har löpt amok. Upp vacklar jag i jakten på halstabletter (kan ju tillägga att jag var lagomt lullig så nån nytta gjorde de väl iallafall), hittar det jag söker och är huuur trött som helst men kan bara inte somna om för armar och ben känns SJUKT rastlösa. inget pirrande eller stickande men så fort sömnen föll på blev det väldigt kittligt i såväl armar som ben och jag var bara tvungen att röra på mig... 
guess the ods för symptomet rastlöshet och ofrivilliga muskelröreöser någon?? mindre än 1 av 1000!!

Ok, hypokondriker tänker ni (och säkert doktorn också) men till saken hör den att jag faktiskt valde att inte läsa bipacksedeln förens dagen efter jag tatt tableterna för att själv känna in vad som händer med min kropp utan att ha några redan kända biverkningar att relatera till!


Jaja, de senast prövade kanske fungerar bättre om man kan sovahela natten utan halsont som väcker en.



over and out



spännande helg

Tjaa, det är väl vad man minst sagt kan säga. Skulle jobba både lördag och söndag men så blev ju inte fallet. Tydligen hann verkligheten ikapp mig och den slog minst sagt omkull mig.
Sängliggandes mer eller mindre hela helgen. Ringde sjukan idag o fick en tid redan imorgon!

Ikväll ska jag iallafall försöka ta mig till jobbet. Lite lättare att jobba på kvällen än på morgnarna känns det som, då har man hela dagen på sig att försöka äta o komma igång.

Helgen hade iallafall en toppenstart, det är ju alltid något! Fredag morgon gled jag in till skolan o fixade ett MVG i biologin och på kvällen var jag i stallet flera timmar utan några måsten eller någon stress. Feelia var så blöt efter allt regn som kom på eftermiddagen så medans hon stog med fleecetäcke o torkade upp passade jag på att putsa lite träns. Vilket var välbehövligt!! Fick smörja om 3 ggr för lädret sög åt sig som en torr svamp!!
När skruttan väl torkat upp tog vi en långborst. Finns ingen häst som kan vara så gos som hon på kvällarna <3

väl hemma började oron gnaga och såklart kom ju tankar som "jag får inte bli dålig inatt för jag ska jobba imorn" upp i huvudet på en gång. Då brukar det oftast vara kört. Och mycket riktigt så blev det så denna gången också, fast ungefär 1000 gånger värre! Jag var helt säker på att jag skulle dö innan gryningen. (som tur är ljusnar det ju ganska snabbt såhär på sommaren)

Detta resulterade i en lördag sängliggandes framför TV:n och en söndag lika så. på lördagen orkade jag inte ens ta mig till stallet, men på söndagen orkade jag ut dock. Skönt, för det är det enda stället där tiden verkligen står stilla. Att mocka, sopa o packa höpåsar och pyssla om min skrutta är rena befrielsen! Skönt att få vara sig själv o glömma omvärden för en stund.

Och promenader i ösregn med bästa medryttaren hjälper också när ångesten kryper sig på;)


Nu ska jag återgå till dagens agenda, 30 rock. Det är väl ungefär det enda jag gjort de senaste dagarna. har snart plöjt igenom 5 säsonger! Och inatt drömde jag till och med om min nya "idol" Kenneth Pascell!


ska även försöka äta litegrann så jag orkar rida innan jobbet, Feelia ska ju hoppträna imorgon igen, weii!


over and out





Studenter och 25årskris i efterskott?

Ja, idag kryllar det av studenter i kungälv... fatta att det är 7 år sedan jag själv tog studenten!! Vad har hänt sedan dess lixom, det känns ju som att det var igår!! Så, nu tror jag att det är min tur att få lite 25årskris, såhär ett år i efterhand :)
Men, den vanliga "jagharingenpojlvänmenlängtardesperatefterenmassabarn" nojan som de flesta kvinnor verkar genomgå någon gång i livet är ju inte den nojan som infinner sig i mitt huvud just nu kan jag säga, snarare tvärt om! Jag vill inte kuvas av samhällets normer och tvingas till saker jag inte vill bra för att det är vad som väntas av en 25årig kvinna!

Resumé av livet efter studenten kommer här iallafall:

2005: tog studenten. Gjorde en minst sagt kort kariär som telefonförsäljare i kristinehamn, sadlade snabbt om till hästskötare på laxå ridklubb istället. På hösten flyttade jag och min dåvarande pojkvän in i min första lägenhet i svartå.

2006:Började jobba på folkatorps ponnyridskola i juni. Alida kom in i mitt liv på hösten <3 Bröt med min dåvarande sambo straxt efter min 20 årsdag (jag fick faktiskt en familjebil i 20årspressent!!)

2007:Började träffa min highschoolboyfriend igen, Flyttade till kumla på våren. Blev vald till ordförande i ridklubben OCH i distriktets ungdomssektion. (karriärkvinnan föddes??) Köpte min älskade Bosco på sommaren <3

2008: Läste hästkunskap på strömsholm. Åkte på kryssnnig med min highscoolboyfriend och hans familj i januari. Han bröt kort efter det(det var ju snällt att han väntade tills efter kryssningen, som hans päron bjöd oss på). Träffade sambon i början på sommaren. Sa upp mig i november(på min födelsedag om jag inte minns helt fel).

2009:Bosco och jag tog vårt pick och pack o flyttade till gbg i början på året (med en bil som pajade halvvägs nere, tur att man hade en  snel hest! på den tiden) Började jobba som timmanställd på Gunnebo, Wiebo och Ponnylyckan. Bosco fick somna in dagen efter min födelsedag (seriöst ALLT händer runt min födelsedag eller? Jag bryter med min dåvarande sambo, jag säger upp mig, Bosco avlivas)


2010: Jag träffar Sanna<3 köpte Feelia i början på april <3. Bröt fingret, kunde knappt rida på 3 månader. Började läsa upp mina gymnasiebetyg lite smått.

2011: Karibien igen!! Började läsa upp mina gymnasiebetyg på allvar istället. heltidsstudier. och bara jobba 4 dagar i veckan istället för 6. det gick ju sådär det med!!
Böt stall i november (SERIÖST!!)

2012: Fortsätter med studierna, kommer på ett ungefär på vad jag vill bli "när jag blir stor". Söker in till en rad olika universitetsutbildningar...


Och... ja, här är vi nu!  Med en ny novembermånad som närmar sig. Hur kommer den se ut?


Om 7 år önskar jag iallafall att mitt liv ser ut såhär:
# Vara klar med åtminstonne första delen av min utbildning. (nån proffessor blir man ju inte på 7 år...;) )
# ha ett välbetalt och givande arbete
# ha en frisk och kry gammal Feelia i stallet, och en ponny! Feelia är ju så "stor"
# Bo i hus ute skogen/på landet. Inte nödvändigtsvis med hästen/hästarna på gården då jag föredrar att ha ett ridhus, och SÅ välbetalt blir nog inte jobbet direkt efter avklarade studier.

Och jag ska ha min get som jag av någon konstig anledning alltid drömt om att ha!! Kanske några höns, ett grönsaksland och diverse bärbuskar, ja som det var när man var liten helt enkelt!! (ps är gräsmattan för liten för att klippa med åkgräsklippare så är det ingen riktig gräsmatta!)


over and out!


Nu är jag nästan iland

Ja, bara ett omprov kvar i skolan så är betygen fixade sen. Inget har väl blivit vad jag siktat på för jag har inte prioriterat rätt saker under våren känner jag. Borde ha lagt mer tid och energi på skolan!
Men men, gjort är gjort så nu är det bara att hålla tummarna i sådär en månad till så vet jag om jag kommit in på någon utbildning eller inte.

Kan ju för övrigt medela mitt "new lowest" vad jäller fysikprov. jag lyckade skrapa ihop två hela poäng på sista provet, TVÅ poäng!! av 26 möjliga... upps!! Jag kan inte annat än säga att modern fysik är INGET för mig!! Men, jag ska även tillägga att vi bytt lärare mitt i terminen och jag var inte ensam om att leverera dåligt på provet om jag säger så, det VAR svårt. Fast, hade jag pluggat lite innan hade det nog gått bättre. Som tur var medelade läraren idag att vi som fick ig inte skulle behöva göra om provet för vi hade levererat så bra tidigare under terminen. Så det var skönt.

Då ska jag bara fixa integralerna och differentialekvationerna på matteprovet på måndag som sagt.

Skrev även det sista kemiprovet idag, Känner att jag inte pluggat tillräckligt till det heller, men jag borde leverera ett G iallafall.




Detta var vad jag möttes av i stallet i förmiddags, och oj vad mitt hjärta började värka efter ett gäng småttingar igen!! Längtar ofta efter att ha en råtta att mysa ner sig med i soffan om kvällarna. De sista var väl synd att kalla för sociala, dom bodde ju i tvbänken eller i fotöljen för det mesta men mina första prinssessor var toppen!! Norpan och Speedie, de var för goa dom!! Gick på lådan och sov i sängen. Väluppfostrade var dom! fast det kunde ju hända ibland att "nån" hade grävt lite i en blomkruka, eller att "nån" hade ätit upp min dåvarande sambos knappsats på mobilen under natten. Ibland var det även "nån" som samlat på sig nötter, choklad, kycklingben, köttbullar, äppelskruttar, snusar osv på olämpliga ställen, ja som ni hör kunde samlandet pågå i månader! En godbit då och då blev så småningom till ett helt berg med godsaker. Haha, jag glömmer aldrig när de gömt innehållet från en nästan en HEL påse chips i min garderob!! Men de var underbara varelser ändå!! Finns inget mysigare än en liten råtta på axeln som lägger svansen om halsen...



Kattjäveln är ju inte till mycket sällskap här hemma så det skulle nog gå att införskaffa sig ett gäng om man verkligen skulle vilja! Om inte annat kanske katten skulle hålla sig inne lite mera :)




RSS 2.0