Att Prioritera

Ja... Jag tycker inte att jag gör någonting annat än prioriterar hit och dit nu för tiden, och jag hoppas det blir rätt i slutändan. Jävligt jobbigt är det iallafall, men tydligen har jag (än en gång) inte prioriterat tillräckligt. 
Det börjar kännas som att jag inte kommer kunna ro iland denna kursen, det är aldelles för mycket att hinna med - jag blir fan galen snart!! Men jag ska kämpa in i sista sekund fram till tentan för att få med mig så mycket som möjligt. 
 
Det blev ju inte bättre av två dagars magsjuka mitt under labperioden heller. Igår gjorde jag inte många knop men idag har jag kunnat plugga lite iallafall. Som tur är har vi ett extratillfälle för att kunna ta igen en missad lab. Och den andra laben kunde jag nog få göra parallelt med kemisterna nästa vecka. De där jävla labrapporterna tar kol på mig, lägger sådär en 8-10 timmar på dom. först lär man ju klura ut VAD som hänt när vi kokat, kylt, destillerat, kristalliserat och vad det nu kan tänkas vara. sedan ska man förklara teorin runt vissa metoder, reaktoner osv. sen ska det ritas mekanismer och beräknas utbyten. de två sista delarna tar tid att sitta o pleta med på datorn. 
 
USCH!!
Ni vet när man drömmer om att man aldrig kommer fram, att man är försenad till något men det händer bara en massa saker som gör att man aldrig kommer fram. Ungefär så känns det nu. Svårt att somna på kvällarna - blir rastlös och det har hänt att jag gått upp för att plugga vid både 1 och 2 om nätterna för "det är ju onödigt att slösa bort vaken tid i sängen". Det är så mycket jag vill hinna med på så få timmar!
 
På morgonen går jag upp vid 5:30 om det är labdag. läser lite medan jag äter frukost o sen bär det av in till skolan. labar hela dagen o sedan hemma runt 17-18. då ska de där jävla rapporterna skrivas, matlåda ska lagas OCH på något mirakulöst sätt ska jag även hinna med att sitta o plugga ett par timmar.... Sen vill jag ju hinna med att rida, umgås med sambon, jobba, träffa vänner (eller åtminstonne orka prata i telefon med dom en stund) pyssla med akvarierna osv. ja tilloch med att ta sig tiden att städa känns otroligt lyxigt ibland. 
 
Jag hoppas det är värt det när jag väl sitter på min gård i värmland om 5-6 år....!!
Jag hoppas att min häst får förbli frisk och kry så jag inte missar hennes bästa år. Som tur är har jag Tim. Vet inte vad jag hade gjort utn honom som tar hand om och rider min lilla plutta nästan varje dag. 
Nu är det 7 dagar sedan jag red senast, har vart i stallet ett par tillfällen och tagit mockningen åt Timpa för att han ska slippa allt på kvällarna. Mer häst än så blir det inte just nu :(
 
 
 
RSS 2.0