Ny sadel

Ja, det har införskaffats en hoppsadel. En svart prestige golden star blev det. Skön att rida i är den iallafall (fast inget toppar ju en dressyrsadel) och idag behövdes den för vi har vart ute och busat i skogen.  skruttan slog på en liten bock i galoppen, så söt hon är :) rida ikapp på en raksträcka var helt ok tyckte hon!! Då är det bra att sitta stadigt i en hoppsadel ;)

förövrigt så har veckan rullat på som vanligt... SJUKT mycket att göra i skolan de kommande veckorna, men sen är det över för ett litet tag iallafall!!
Biologin är iallafall avklarad för terminen för kemidelen läser vi i kemikursen också, gött det iallafall! (ska jag få MVG i biologin MÅSTE jag alltså skriva MVG i kemin en här gången, gör jag det är även chanserna för ett VG i kemin mycket stora)

Annars ser kommande tv åveckor ut såhär:
v21
Tisdag: Matte C prov
Torsdag: Nationellt prov i Matte C
Fredag Matte D prov
v22
Tisdag Fysikprov
Torsdag Nationellt Matte D
Fredag Kemiprov

Två saftiga veckor men sen kan jag vila mig lite!!!
Bara hoppas att jag kan ta mig igenom dom med hälsan i behåll... Men jag är pepp!!



London Baby!

Ja, det kanske är dax att uppdatera lite igen då!
Var ju som sagt på weekend i London förra helgen med Mattias och hans mor och systrar med respektive.

Fredagen hann vi inte med så mycket mer än att somna i pizzan vi åt på hotellet.
Hotellet var riktigt bra. Det fanns pool o grejer men såklart hade vi inte med några badkläder. Det fanns även bobbelbad på rummen!! Vilket vi inte orkade prova på heller ;) men men det FANNS ju iallafall!

På lördagen var det enskillda aktiviteter som gällde på förmiddagen. Då stannade Tottos o jag kvar på hotellet. Jag pluggade och tutt tittade på tv. Sen var det dax att spackla upp sig, dra på finklänningen (!!) och ge sig iväg på teater eller opera eller vad det nu var. Grymt var det iallafall!
Det var Phatnom of the opera vi såg. Effekterna på scenen var helt magiska och man satt och var helt fängslad över hur de igentligen GJORDE för att få alla "effekter" att funka så bra!! Riktigt fachinerande.
Men ni som känner mig vid det här laget vet ju såklart att jag slummrade till e nstund i mitten av föreställnnigen. När sovklockan ringer kan jag bara inte hålla mig vaken (tur att det finns "burrande" streck på motorvägen, för jääävlar va trött jag bli ibland på vägen in till jobbet. inte kan man stanna vart som helst heller!)

Väl efter operan bar det av mot en indisk resturang och efter det blev det bio. Det skulle tydligen vara väldigt spektakulärt att gå på bio o london, men inte såg jag någ skillnad mot att gå här i sverige förutom att det var dyrare och de jade så jäääävla högt ljud att det på riktigt gjorde ont i öronen!!
Filmen som vi skulle se handlade om några superhjältar som skulle rädda jorden från nått, ja ni hör ju entusiasmen. Jag kurade ihopp mig och lyckades sova genom nästan hela filmen som tur var!

Söndagen var den dag vi skulle umgås lite mer gemensamt på stan. "turista lite" samt schopa en del.
Vi började med Primark, där jag hittade en del grejer. Inte så mycket som jag hoppats på, sist jag var där hade de ju så mycket söta små "klänningar" så det hade jag siktat in mig på, men tamejfan varenda plagg som såg ut att vara en klänning på håll var en sån där jävla byxdress eller vad det nu heter och nån sån tänker jag INTE köpa!!
Köpte en skjorta, några linnen o tights, sommarmjukisbyxor, och ettpar schorts. och min smurftischa som ni säkert redan sett på fb. En sur smurf med texten "smiling on the inside". Passar mig perfekt eftersom chefen/tränarn kallar mig smurfen, och ja, ni som träffat mig vet ju att jag kan ha en aningen sur uppsyn ibland fast jag inte alltid är det :) Tottos köpte två tshirts o ettpar kortbrallor.

BÄSTA köpet av allt var nog min svamb Bob "3d" kamera med godis i. Men suprise suprise, det var bättre upp än så, kikar man in i kameran finns det en liiten slideshow med olika små bilder på Svamp Bob, Patrik, Herr Krabba och Sandy. Ingen Gary eller bleckward dock :(


Poff sa det när vi va på primark så hade alla sprungit iväg åt olika håll så nått umgås blev det inte tal om, lite tråkigt eftersom vi hittat på enskillda aktiviteter på lördagen med. Eftersom Tottos och jag inte hade något att göra resten av dagen (flyget hem gick idiotiskt sent) så gick vi o käkade supergoda ribbs på angus stakehouse, strosade runt lite på stan och sedan åkte vi tillbaka till stationen.

Jag glömde ju tillägga att det blåste sjukt kallt och regnade hela helgen, men det var ju London vi var i så det har ni säkert redan listat ut!

Grymt bra helg blev det iallafall!

Härligt väder!

Japp, det har det vart både igår och idag och ska tydligen vara imorgon med.
köpte faktiskt gympaskor i lördags och jag o karln har vart ute o sprungit både igår och idag.

Insåg i lördags när jag tränade med Feelia att jag behöver skaffa mig lite bättre kondition så det är bara att kämpa på. Får se hur många dagar jag lyckas vara duktig och hålla igång.

Förövrigt så är det ettpar hektiska veckor framöver. Deadline på både ett arbete och en labraport nu på fredag och matematikarbetet är det deadline på nästa onsdag. inte nog med det så gick det åt pipan på fysikprovet i fredags så blir jag inte tvungen att göra om det är det väldigt konstigt. Ett stoort biologiprov om bara någon vecka med. Inte nog med att skolan är hektiskt så ska jag vara borta två helger i rad. London nu på fre-sön och mamma o pappa nästa fre-sön.

RSS 2.0