Budget

Idag satte vi oss och gjorde en välstrukturerad budget inför vintern. Och vi ligger fan inte så illa till trots allt! Det blir inte mycket sparande, men ett litet sparande är bättre än inget. 2000 kr borde vi kunna få undan varje månad. Och då har vi ändå 1500 över till annat.
Inte illa pinkat för att vara kombinationen lågavlönad+student+2 hästar+stort boende+nära till göteborg!
 
Vi har fått med det mesta förutsägbara i vår budget. Mat, busskort, bensin, träningar utöver hyra och fakturor.
Vi har gett upp hoppet om att hitta billigare boende. Som det är idag så hade vi under den kallaste perioden i vinter som mest 6200 i boendekostnad. Det boende vi hittat hitintills som går att jämföra med det vi har idag ligger runt 8500 med värme men utan hushållsel. plus två månadshyror i betalning vid tilltträde - nej tack sa vi!! Nu på sommarn ligger elen runt 300-400 kr i månade å en 3:a för 5000 hittar man inte här nere!
I budgeten har vi räknat på 6000kr i hyra, så all mellanskillnad upp till dessa 6000 åker direkt in på sparkontot.
 
Så, nu gäller det bara att hålla tummarna för friska och välmående hästar i vinter :) Om inte annat så känns det faktiskt som att en skada eller två inte skulle vara hela världen ekonomiskt. Tacka gudarna för veterinärvårdsförsäkring! Men som sagt, sjuka hästar vill vi INTE ha!
 
Lilla snuttan var pigg och glad idag. Inte alls mycket svullen och ingen temp. Såret har dessutom slutat vätska nästan helt. (vilket ioförsig är lite synd då det renar sig självt bra). Hoppas hoppas hoppas det får läka ihop fint och smidigt udan svallkött och annat!!
 


Kommentarer
Anonym

Bra där lina :) o jag som har panik över att gå hemma med mammapeng snart.... Ska nog inte yttra mig ;)

2013-08-30 @ 14:35:57
URL: http://troddedu.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0