Hippotrim är BLÄÄÄ!

 
"Hippotrim är SÅ äckligt" - En enormt förnärmad Feelia
 efter medicineringen i morse, den där äckliga smörjan idag igen lixom. I morgon börjar hon väl gråta min genomgoa lilla plutta <3
 
Hon kanske hade uppskattat stick i halsen istället, men jag uppskattar nog hippotrim bättre ;) Iallafall nu när boxarna fortfarande är tomma och alla andra hästar är ute. Hon blir ganska orolig inne i boxen så inge kul o behöva hålla på o spruta henne. Dock vet man ju med säkerhet att hon får i sig allt när man ger intramuskulärt.
 
Hon var iallafall pigg och glad och helt feberfri förmiddags med. Dock har det börjat svullna en del, man ser att hela muskeln är svullen. Men, är det nått hon är duktig på så är det att svullna upp vid skador så det var inget oväntat. (inte bara magen som har lätt för att svälla på den modellen) Bara lite lätt gallig i nedre delen av benet än så hon får gå utan stallbandage ett tag till. TUR att de fortfrarande sover ute så hon rör på sig dygnet runt. Vågar inte ens tänka på hur benet skulle se ut efter en natt på box :S (Så nu Feelia får du snabba på o bli bättre, annars får du bli kvar ute när de andra går in på söndag kväll ;) ) Det rinner en del ur såret fortfrande. Klar, lite kletig sårvätska. Bra tycker jag så det renas ordentligt inifrån. Vävnaden såg lite gulaktig ut men misstänker att det är rester från salvan igår bla, petade även i lite pencillinsalva i såret igår kväll. Idag var det så mulet och blåsigt att det knappt fanns några flugor så hon fick gå utan salva på. Dock blir det nog till att stryka på lite vaselin under såret ikväll då huden kändes lite irriterad där sårvätskan rinner. Och en promenad ska vi hinna med också :)

Fin i magen var hon iallafall än så länge, hoppas att hon fortfarande är det ikväll nu när hon hunnit få i sig två omgångar hippotrim.
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0