Regn

Ja, i morse regnade det. Det rullade in ett regnoväder tillsammans med lite åska runt 8, men åskan gick över ganska snabbt. Dock var det såndär åska som låter hela tiden, det mullrade i över 10 minuter i sträck och ibland toppades det av rejälare knallar.
Lite skönt faktiskt, men framförallt välbehövligt efter över 20 dagar utan nederbörd och typ 18 av dom med stekande sol från morgon till kväll. Tror not att hästarna tyckte det var skönt med lite regn på sig (och så kanske de blir lite piggare än vad de varit de senaste dagarna).
 
Strömmen gick så istället för att sitta o uggla  hemma i regnmörkret åkte vi ut till Marstrand en sväng. Givetvis var det ett gäng puckade golfare ute på golfbanan kl 9 en åskig lördagsmorgon..... På vägen hem stannade vi vid en bokskog och tog en liten promanad och det var faktiskt väldigt skönt i regnet.
 
Nu kommer solen fram mellan molnen igen. En fördel med att bo nära kusten är att ovädren oftast drar förbi o fastnar inåt land istället för att ligga kvar här. En nackdel är väl att den kommande dagens väder oftast är omöjligt att förutse på morgonen. Iallafall vissa delar av året.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0