Aningens flyt

Ja, ibland ska man tydligen ha lite tur med sig iallafall. Klarade min organkemi till sist. Gränsen för G på chalmerstentorna är 50% (dvs 50 poäng). Jag fick 50 exakt!
Jag har inte hämtat ut tentan än så jag har inte sett hur rättningen ser ut men jag har en kännsla av att de rättat lite "snällt" denna gången.
 
Jag undrar varför vi har råkat ut för alla storpslott till lärare för? Det känns som att de vill kugga oss. När man sedan gått på samma föreläsningar eller tentat samma kurs för andra lärare har det varit ett helt annat upplägg! Typiskt!
 
Men men, nu har jag iallafall den viktigate kursen klar inför hösten. De andra brukar man kunna söka dispens för inför höstterminen om jag inte skulle klara dom innan dess.
 
Nu har jag kvar båda delarna i Oorganisk kemi från i höstas. Den är prio ett just nu och den tentar jag den 12 juni.
Jag har även kvar en omtenta i Cellbiologi II, som jag ska skriva imorgon. Detta känns dock inte stabilt då jag inte hunnit repetera något sedan jag skrev den förra månaden. Och eftersom jag sistaminutenpluggat till den redan då pga en annan omtenta så kommer jag inte ihåg speciellt mycet av det jag kunde på den tentan (ännu mindre det jag inte kunde)
Sen har vi ordinarie tentan i cellbiologi III den 5 juni.

Nu ser mitt upplägg ut såhär:
Skriva Cellbiologi II och III i augusti och lägga allt krut på den Oorganiska kemin + alla obligatoriska uppgifter som vi har i cellen III just nu. Och försöka hinna med att gå på föreläsningarna som återstår på kursen. det blir så mycket enklare att läsa in det till sommaren då!

Så just nu känns det ganska "stabilt" ändå och jag kommer tillåta mig själv att pusta ut aningens med lite ridning för omväxlings skull!!  fast den lyxen har jag ju redan börjat med lite smått. I förrgår red vi ut själva skruttan o jag. Pigg?? Jaa :D Feelia diggade inte mitt dressyrinspirerade pass på galopp rakan lika mycket som jag :) Det var varmt och härligt och fåglarna kvittrade. Såg ett betande rådjur bland alla vitsipporna.
Igår var luften tung och kvav av allt skyfall under dagen, men det var varmt och härligt ändå. Vi fick sällskap av vita faran, så det blev bara skritt o trav för hon vaccinerades härom dagen. Mkt jobb med formen i backarna, jobbigt!
 
Det kommer bli stor focus på klättring framöver då jag inte gillar att hon tappat så mycket ryggmuskler och styrka under hösten/vintern. Så har hon dessutom gått o blivit lite nonchalant de senaste veckorna (när inte husse med de långa benen ridig igenom henne ;) ) Och visst det är väl lätt att fortsätta med inställningen att han får rida igenom henne ett par gånger i veckan, så jag kan surf på hans våg så att säga när jag rider, men det löser ju inte "problemen" med vår kommunikation. Hon får fan lära sig o ta mina krav utan tjafs! Inte ett giltigt skäl till att smita undan från arbetet bara för att mina skänklar inte sitter under magen på henne!!!
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0