Prinsessan på ärten

Det är min skrutta det! 
 
Vterinären kunde inte hitta något som helst fel på Feelia i tisdags!! Inget syntes vid varken vid böjprov eller vis longering. Hon var bara lite "tassig" när vi longerade ute på gårdsplanen och det tyckte veterinären var helt ok så länge hon inte är tydligt halt. inge problem med att vända på stallgången osv heller och sulan var lagom hård och fin. Fick mycket beröm för hennes hovar. Veterinären drog slutsatsen att Feelia antagligen bara är lite känslig och när hon råkat trampa på en sten i hagen, den är ganska stenig på sin håll, blir hon varm och öm i någon/några dagar. Så hon rekomenderade att sko med sulor fram under vinterhagetiden. 
 
Fram tills dess att sulorna åker på har vi blivit ordinerade att rida på som vanligt även om hon skulle vara varm och lite gallig vissa dagar- så länge hon inte känns anorlunda i ridningen eller är uppenbart halt inne i ridhuset. 
Uteritter (som vi läääääääängtat så efter så länge pga alla älgflugor) tyckte hon vi skulle vänta lite med tills sulorna kommit på. Så nästa fredag, DÅ kan vi rida ut igen :)
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0