"Bella Swan"

Likt Bella i Twilight bygger jag upp en ogenomtränglig aura runt mig. Men istället för att skydda mot onda vambyrer superkrafter ska den skydda mot alla frestningar utanför studierna. Målinriktningen och inspirationen är på topp, nu ska jag klara den här jävla kursen - och det gör jag bara om jag skapar diciplin från början (dörför jag skriver sånt här på studietid...)!
 
Nu har jag haft min semester och min lediga tid där jag har kunnat göra precis vad jag vill och sommaren har varit otroligt bra!!
 Nu är det dax att plocka fram diciplinen igen nu är ledigheten över! Jag kan inte slita mig i stycken för att hinna med allt den här gången också!
Det är såklart jävligt lätt att va pepp såhär efter första föreläsningsdagen, men jag ska göra allt i min makt för att hålla detta vid liv! 
 
Skönt att veta är att denna fokus bara sträcker sig över 2 månader - för sen är kursen slut!
 
Så detta kan ni räkna med att fokus ligger på de två kommande månaderna:
 
# Bara arbeta mina ordinare dagar (+ de två kvällar jag redan lovat bort). tråkigt nog kommer jag missa viktiga föreläsningar dessa kvällarna + på två ordinarie kvällar. Min första tanke var givetvis att ta ledigt de dagarna, men det sa bankkontot blankt nej till!
 
# INGEN socialisering hur lockande det än verkar. Här är tyvärr min svaaaaaaga punkt, man är rädd för att säga nej för man undrar vad de ska tycka. Och man VILL ju träffa sina vänner och bekanta! Till och med telefonsamtal kommer de närmsta månaderna att disrtibueras till "överflödig tid" - tex pendeltid. Vad passar bättre än att telefondejta sina vänner/familj när man sitter och har tråkigt på tåget eller bakom ratten? 
 
# Stallet - även här kommer det att prioriteras rejält. 
Ridning ligger inte på kartan innan november om jag inte får såndär hjärnblockad som jag får ibland när jag pluggat för mycket. Det "bästa" är att jag kan överlåta ridningen på sambon med fläckfritt samvete nu när vi bara har en häst. Dessutom gillar han att rida och jag att mocka - perfect match kallas det!
 
Vi har till och med kommit överens om att jag gör stallet och groomar medan han rider hästarna ;)
 
Visst är det bland det bästa som finns att rida på min lilla pärla, men inte när man ändå bara stressar över annat, försöker "göra det snabbt" och allt bara blir fel och slutar i en väldigt osjyst och omotiverad dragkamp mellan mig och henne. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0