Ett tag sedan sist

Snart jul hörni! Fast i år blir det nog ingen julgran... Tänkte baka en andra omgång lussebullar istället. Annars brukar jag ta in granen vid lucia, så får man drygt en vecka hemma med den innan der bär iväg hemåt över jul. 
 
Vad har hänt sedan sist då? Klarat en tenta till faktiskt! Den "sista" skriver vi nu på torsdag så är mitt uppe i det plugget. känns bra fast ändå lite lurt. Har inte lyft ett finger under denna deklursen så jag har en del att ta igen, men samtidigt har vi sjukt gott om inläsningstid så jag ligger ändå i fas. 
 
Hästen har tagit det lugnt den sista tiden, har känts lite omotiverad och så som hon brukar göra om hösten, lilla skruttan är en skör individ som blir höstdeprimerad ❤️ Nu har vi börjat komma igång lite smått igen. I måndags slog hon till med -antagligen- den första brallen någonsin och i tisdags kväll gav vi oss ut på tur i bäckmörkret! Pigg, glad och stencool i mörkret! "Jaha, ok idag går vi över den susande E6an istället för under" var väl ungefär hennes reaktion när vi för första gången red över bron över motorvägen. Smal, enfilig bilbro med ett räcke som man själv sitter en bra bit över - där gäller det att inte trilla av...!
 
Mer då? Tågluffande upp till Avesta med ett gäng akvariefiskar i resväskan i mitten på november för att prova på att vara en äkta köttbonde för ett par dagar. Och småbarnsförälder.... Jag har bland annat klarat konststycket att få på en overall på en ringlande, kringlande ett och halvt åring i baksätet på en bil... och att reda ut en hungrig, skrikande, arg "bebis" i  kön på mataffären - det ni 😉
 
Fick dessutom möjligheten att "besöka" denna lilla godingens tvillingbror när vi var där och städade undan efter allhelgona... Mindre trevlig upplevelse, men en väldigt finns sten...
 
2 underbara dagar när allt kändes nästan som vanligt. Som det kändes sommaren 2010. Fastän så otroligt mycket hänt sedan dess!
 
Just det, en massa god mat blev det såklart också😂
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0